Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Türkiye'de Para Kazanabileceğinin En İyi Site
Türkiye'de Para Kazanabileceğinin En İyi Site
Menu
2022 – FARKLI PARA KAZANMA YOLLARI ©

2022 – FARKLI PARA KAZANMA YOLLARI ©

İlginç para kazanma yolları

İlginç para kazanma yolları

 

 

İlginç para kazanma yolları


Bilindik yöntemlerle para kazanmak herkesin harcıdır, ancak hiç denenmeyen ya da çok az kişinin deneyerek para kazanmak için araştırdığı konulardan birisi de farklı para kazanma yollarıdır. Sizlere çok ilginç olan ve İnsanların çoğunun kabul etmeyeceği hatta, bazılarının da aç kalsam bile yine yapmam, diyeceği çok para kazandıran farklı işler hakkında bilgi vereceğiz. Biz sadece bu tip ilginç ama bir o kadar da çok ve hızlı para kazandıran işleri tanıtacağız. Araştırmak ve ilgilenmek size kalmış.


İlaç deneği Olmak

 


İlk örneğimiz ilaç deneği olarak para kazanma fırsatından bahsedeceğiz Evet biliyoruz pek hoş gelmedi kulağınıza, Ancak bu ilginç para kazanma tekniği sayesinde ayda düşünemeyeceğin kadar çok para kazanma fırsatı yakalanmaktadır. İlaç deneği olarak para kazanmak elbette tehlikeli ilaçlar için Dönörlük yapmak anlamına gelmemektedir. Daha ziyade piyasaya yeni sürülecek olan kozmetik ürünleri ve insana fazla zarar vermeyecek ağrı kesici düzeyinde olan ilaçların deneyi olmak anlamında kullanılmaktadır. Ürünün riskine göre sizin kazancınız da değişkenlik gösterecektir.


Ayda 10.000 lira para kazan


Ayda 10.000 lira para kazanmak istiyorsanız ilaç deneği olmak fikrine sıcak bakıyorsanız, bu konuyu enine boyuna araştırmanızı tavsiye ederiz. Özellikle ilaç ve Kozmetik firmaları kendileriyle sözleşme imzalayacak ve buna göre çalışmaya başlayacaklardır. Ancak her şeye rağmen insan sağlığı açısından risk teşkil edilebileceğini hatırlatalım.


Uzay araştırmaları deneği olmak

 


 

Uzay araştırmaları için denek olarak para kazanmak da farklı para kazanma teknikleri arasında yer almaktadır. Nasıl uzayda farklı araştırmalar yapmaktadır, elbette pek inandırıcı gibi görünmese de NASA uzun soluklu çalışacak elemanlara ihtiyaç duymaktadır. Bunun karşılığında da fahiş fiyatlar önermektedir. Bu fırsat önemli oranda para kazandıracaktır, fakat yine riskli işler grubuna girdiğini hatırlatalım. Bilimsel deney uygulamaları için uzay araştırmaları deneği olmak hem İnsanlık adına hem de kendiniz adına önemli kazançlar sağlayabilir.


Kimler uzay araştırmaları deneği olabilir


Denek olacak kişiler kitap okuma, televizyon izleme, bilgisayar kullanma hakkına sahipken, fiziksel aktivitelere izin verilmemektedir. Elbette bu işi Denek olmak isteyenlerin sağlıklı insanlar olması istenmektedir. Ayrıca psikolojik testlerden geçeceklerini de hatırlatalım. Bu denekler 3 ay boyunca insani özelliklerinin kullanılamayacağını, yani birazcık robot şeklinde yaşayacaklarını hatırlatalım.


Sperm ya da yumurtalık satarak para kazanmak

 


 

Evet ilginç, farklı ancak çok kazançlı bir iş fırsatından bahsediyoruz. Kolay ve hızlı para kazanma düşüncesinde olanların erkekler için sperm, kadınlar için yumurtalık satışı yaparak para kazanabileceklerini duyunca belki de “yok artık” diyebilirsiniz, ancak genetik materyal bağışlamak düşüncesi yavaş yavaş kafanızda oluşmaya başlarsa, para kazandığınız zaman “O bayağı güzel işmiş, hiç zahmetsiz yorulmadan oldukça önemli para kazandım” diye düşünebilirsiniz. Sperm donörleri bağış yaptıkları zaman her bağış başına 100 Dolar civarında para kazanırlar.



Sperm ya da yumurtalık donörü olmak


Sperm donörü olacak kişilerin elbette reşit olması beklenir, ancak 40 yaşını geçen kişilere bu işin yapılması önerilmez. Zaten bu işle ilgilenen kişiler 20-40 yaş arasındaki kişileri tercih etmektedir. Aynı zamanda sağlıklı olmak, fiziksel açıdan uygun özelliklere sahip olmak da aranan şartlar arasındadır. Örneğin 1, 70 santimetrenin altında olanlara da sıcak bakmamaktadır. Bazı durumlarda Eğitim düzeyi bile dikkate alınmaktadır.


Kısacası sağlıklı, fiziksel açıdan gösterişli bir yapınız varsa bu konuda şanslısınız.


Aynı şekilde yumurtalıklarını bağışlayarak para kazanmak isteyen bayanlar da 5000 dolar ile 10 bin dolar arasında gelir elde etme fırsatına sahiptir. Bayanlar da yumurta donörü olmak için 20-30 yaş aralığı daha çok tercih edilmektedir. Fiziksel açıdan da orta boy özelliği ve yukarısı ile sağlıklı, sigara içmeyen kişilerin tercih edildiğini hatırlatalım.


Sperm ya da yumurta hücreleri satarak para kazanmak için iyice araştırma yaparak konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Ancak bu işlerin Türkiye’de değil de yurtdışında yapıldığını özellikle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yasal yollardan yapıldığını hatırlatalım.


Saç satarak para kazanmak

 


İlginç ama çok para kazandıran bir fırsat olarak saç satarak para kazanılacağını hatırlatalım. Bunu özellikle bayanların yoğun bir şekilde ilgilenip araştırdığını biliyoruz. Kendinizin orjinal, bakımlı, uzun doğal saçları varsa ve saçlarınızı kestirip yeni kısa bir saç elde etmek istiyorsanız, bu durumu avantajı dönüştürebilirsiniz.


Elbette uzunluğu, rengi veşekli çok önemlidir. Özellikle Kuaförler ve peruk satış yapan firmalar bayanların güzel saçlarına iyi para vermektedir. Hele saçlarınız çok çabuk uzuyorsa, Bu durum sizin için önemli bir avantajdır. Birkaç yıl içerisinde saçımızı uzatarak her defasında önemli oranda para kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Elbette saç satarak para kazanma düşüncesi bir gelir aracı gibi düşünülmemelidir. Çünkü birkaç yıl bekleyip saç satıp para kazanmak için hesap yapmak pek akıllıca değildir. Ancak saçlar çok uzadıysa ve yeni bir hava yakalamak istiyorsanız uzun saçlarınızı satarak para kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

kaynak : http://senatortr.blogspot.com